Шпаркасе е секогаш блиску до Вас.

Пронајдете ја посакуваната експозитура или банкомат брзо и едноставно. За банкоматите од Групацијата притиснете овде.

Додатно филтрирање

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЦЕНТРАЛА

Скопје

Банкомати
ул. Македонија 9 – 11


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Централа (со Менувачка и депозитна функција)

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЦЕНТРАЛА
ул. Македонија 9 – 11
Инфо
Централа (со Менувачка и депозитна функција)

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЦЕНТАР

Скопје

Банкомати
ул. Никола Вапцаров бр.18


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Центар (со Менувачка и депозитна функција)

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЦЕНТАР
ул. Никола Вапцаров бр.18
Инфо
Центар (со Менувачка и депозитна функција)

АТМ ЕКСПОЗИТУРА БУЊАКОВЕЦ

Скопје

Банкомати
ул. Рајко Жинзифов  бр.18


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Буњаковец

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА БУЊАКОВЕЦ
ул. Рајко Жинзифов  бр.18
Инфо
Буњаковец

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

Скопје

Банкомати
ул. Ѓорче Петров бр. 33


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Ѓорче Петров

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ
ул. Ѓорче Петров бр. 33
Инфо
Ѓорче Петров

АТМ ЕКСПОЗИТУРА БЕВЕРЛИ ХИЛС

Скопје

Банкомати
ул. Народен фронт бр.17


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
dame.jpg

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА БЕВЕРЛИ ХИЛС
ул. Народен фронт бр.17
Инфо
dame.jpg

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЛЕПТОКАРИЈА

Скопје

Банкомати
Ул. Партизански одреди бр. 102-г


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
ТЦ Лепокарија

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЛЕПТОКАРИЈА
Ул. Партизански одреди бр. 102-г
Инфо
ТЦ Лепокарија

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЧАИР

Скопје

Банкомати
ул. Џон Кенеди бр.155


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Чаир

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЧАИР
ул. Џон Кенеди бр.155
Инфо
Чаир

АТМ ЕКСПОЗИТУРА АВТОКОМАНДА

Скопје

Банкомати
Ул. Трифун Хаџи Јанев бр. 3


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Автокоманда

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА АВТОКОМАНДА
Ул. Трифун Хаџи Јанев бр. 3
Инфо
Автокоманда

АТМ ЕКСПОЗИТУРА КИСЕЛА ВОДА

Скопје

Банкомати
Ул. Сава Ковачевиќ бр. 10


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Кисела Вода

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА КИСЕЛА ВОДА
Ул. Сава Ковачевиќ бр. 10
Инфо
Кисела Вода

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЈАНЕ САНДАНСКИ

Скопје

Банкомати
Бул. Јане Сандански бр. 113 б


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Јане Сандански (со Менувачка и депозитна функција)

Скопје

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ЈАНЕ САНДАНСКИ
Бул. Јане Сандански бр. 113 б
Инфо
Јане Сандански (со Менувачка и депозитна функција)

АТМ Туристичка агенција - Авио Турс

Скопје

Банкомати
Бул.Кочо Рацин бр.7


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Туристичка агенција - Авио Турс

Скопје

Банкомати
АТМ Туристичка агенција - Авио Турс
Бул.Кочо Рацин бр.7
Инфо
Туристичка агенција - Авио Турс

АТМ Х. Палас

Охрид

Банкомати
Ул. Партизански одреди бр.7


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Х. Палас

Охрид

Банкомати
АТМ Х. Палас
Ул. Партизански одреди бр.7
Инфо
Х. Палас

АТМ ТЦ Бисер Никофон

Скопје

Банкомати
Бул. Јане Сандански бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
ТЦ Бисер Никофон

Скопје

Банкомати
АТМ ТЦ Бисер Никофон
Бул. Јане Сандански бб
Инфо
ТЦ Бисер Никофон

АТМ ТЦ Рамстор

Скопје

Банкомати
ул. Св.Кирил и Методиј бр.13


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
ТЦ Рамстор

Скопје

Банкомати
АТМ ТЦ Рамстор
ул. Св.Кирил и Методиј бр.13
Инфо
ТЦ Рамстор

АТМ ГТЦ

Скопје

Банкомати
Кеј 13 ти Ноември бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
ГТЦ

Скопје

Банкомати
АТМ ГТЦ
Кеј 13 ти Ноември бб
Инфо
ГТЦ

АТМ Кисела Вода

Скопје

Банкомати
Ул. Сава Ковачевиќ бр.43а


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Кисела Вода

Скопје

Банкомати
АТМ Кисела Вода
Ул. Сава Ковачевиќ бр.43а
Инфо
Кисела Вода

АТМ TC City Mall

Скопје

Банкомати
ул. Љубљанска бр. 4


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
City Mall (со Менувачка и депозитна функција)

Скопје

Банкомати
АТМ TC City Mall
ул. Љубљанска бр. 4
Инфо
City Mall (со Менувачка и депозитна функција)

АТМ Кам Маркет

Скопје

Банкомати
Ул. Козле бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Кам Маркет (со Менувачка и депозитна функција)

Скопје

Банкомати
АТМ Кам Маркет
Ул. Козле бб
Инфо
Кам Маркет (со Менувачка и депозитна функција)

АТМ Макпетрол Бутел

Скопје

Банкомати
ул. Бутелска бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Макпетрол Бутел

Скопје

Банкомати
АТМ Макпетрол Бутел
ул. Бутелска бб
Инфо
Макпетрол Бутел

АТМ Даути Комерц

Скопје

Банкомати
Ул.1723 бр,20, општина Сарај


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Даути Комерц

Скопје

Банкомати
АТМ Даути Комерц
Ул.1723 бр,20, општина Сарај
Инфо
Даути Комерц

АТМ Кит - ГО маркет

Штип

Банкомати
ул.Сремски Фронт бр.30А


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Кит - ГО маркет

Штип

Банкомати
АТМ Кит - ГО маркет
ул.Сремски Фронт бр.30А
Инфо
Кит - ГО маркет

АТМ Бизнис Центар Аура

Скопје

Банкомати
Бул Партизански Одреди бр.14


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Бизнис Центар Аура

Скопје

Банкомати
АТМ Бизнис Центар Аура
Бул Партизански Одреди бр.14
Инфо
Бизнис Центар Аура

АТМ Бензинска пумпа Макпетрол

Скопје

Банкомати
ул.Индустриска бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Бензинска пумпа Макпетрол

Скопје

Банкомати
АТМ Бензинска пумпа Макпетрол
ул.Индустриска бб
Инфо
Бензинска пумпа Макпетрол

АТМ Хотел ИБИС

Скопје

Банкомати
Ул. Орце Николов бр. 55


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Хотел ИБИС (со Менувачка и депозитна функција)

Скопје

Банкомати
АТМ Хотел ИБИС
Ул. Орце Николов бр. 55
Инфо
Хотел ИБИС (со Менувачка и депозитна функција)

АТМ Рамстор Горно Лисиче

Скопје

Банкомати
ул. Февруарски поход бр. 46


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Рамстор Горно Лисиче

Скопје

Банкомати
АТМ Рамстор Горно Лисиче
ул. Февруарски поход бр. 46
Инфо
Рамстор Горно Лисиче

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ОХРИД

Охрид

Банкомати
ул.7ми Ноември бр.1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Охрид

Охрид

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ОХРИД
ул.7ми Ноември бр.1
Инфо
Охрид

АТМ Летница

Охрид

Банкомати
Ул. Климент Охридски бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Летница

Охрид

Банкомати
АТМ Летница
Ул. Климент Охридски бб
Инфо
Летница

АТМ ЕКСПОЗИТУРА КИЧЕВО

Кичево

Банкомати
Бул. Ослободување бр.20


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Кичево

Кичево

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА КИЧЕВО
Бул. Ослободување бр.20
Инфо
Кичево

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ШТИП

Штип

Банкомати
ул. Јосиф Ковачев бр.15


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Штип

Штип

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ШТИП
ул. Јосиф Ковачев бр.15
Инфо
Штип

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ГЕВГЕЛИЈА

Гевгелија

Банкомати
ул. Димитар Влахов бр. 7/3 


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Гевгелија

Гевгелија

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ГЕВГЕЛИЈА
ул. Димитар Влахов бр. 7/3 
Инфо
Гевгелија

АТМ Дуќан Гевгелија

Гевгелија

Банкомати
ул.Слободан Митров Данко бр.78


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Дуќан Гевгелија

Гевгелија

Банкомати
АТМ Дуќан Гевгелија
ул.Слободан Митров Данко бр.78
Инфо
Дуќан Гевгелија

АТМ ЕКСПОЗИТУРА КАВАДАРЦИ

Кавадарци

Банкомати
ул. Илинденска бр. 107


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Кавадарци

Кавадарци

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА КАВАДАРЦИ
ул. Илинденска бр. 107
Инфо
Кавадарци

АТМ Дом на култура

Кавадарци

Банкомати
Ул. 7-ми Септември бр. 13


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Дом на култура - Кавадарци

Кавадарци

Банкомати
АТМ Дом на култура
Ул. 7-ми Септември бр. 13
Инфо
Дом на култура - Кавадарци

АТМ ЕКСПОЗИТУРА НЕГОТИНО

Неготино

Банкомати
ул. Страшо Пинџур бр. 2


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Неготино

Неготино

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА НЕГОТИНО
ул. Страшо Пинџур бр. 2
Инфо
Неготино

АТМ Куманово Тобако

Куманово

Банкомати
ул. Маршал Тито бр.1/а


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Куманово Тобако

Куманово

Банкомати
АТМ Куманово Тобако
ул. Маршал Тито бр.1/а
Инфо
Куманово Тобако

АТМ ЕКСПОЗИТУРА КУМАНОВО

Куманово

Банкомати
ул. Моша Пијаде бр. 1-1, ТЦ Сума


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Куманово

Куманово

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА КУМАНОВО
ул. Моша Пијаде бр. 1-1, ТЦ Сума
Инфо
Куманово

АТМ ЕКСПОЗИТУРА СТРУМИЦА

Струмица

Банкомати
бул. Маршал Тито бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Струмица

Струмица

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА СТРУМИЦА
бул. Маршал Тито бб
Инфо
Струмица

АТМ ЕКСПОЗИТУРА БИТОЛА

Битола

Банкомати
ул. Маршал Тито бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Битола

Битола

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА БИТОЛА
ул. Маршал Тито бб
Инфо
Битола

АТМ Битола - Киро Дандаро

Битола

Банкомати
ул.Партизанска бр. 94 лам.А2-лок.1-приземје


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Битола - Киро Дандаро

Битола

Банкомати
АТМ Битола - Киро Дандаро
ул.Партизанска бр. 94 лам.А2-лок.1-приземје
Инфо
Битола - Киро Дандаро

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ТЕТОВО

Тетово

Банкомати
ул. Илинденска бр. 1/1 локал 1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Експозитура Тетово

Тетово

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ТЕТОВО
ул. Илинденска бр. 1/1 локал 1
Инфо
Експозитура Тетово

АТМ Тетово

Тетово

Банкомати
ул.167 бр.168


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Тетово

Тетово

Банкомати
АТМ Тетово
ул.167 бр.168
Инфо
Тетово

АТМ ТЦ Palma Mall - Тетово

Тетово

Банкомати
ул. Илирија бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
ТЦ Pallma Mall - Тетово (со Менувачка и депозитна функција)

Тетово

Банкомати
АТМ ТЦ Palma Mall - Тетово
ул. Илирија бб
Инфо
ТЦ Pallma Mall - Тетово (со Менувачка и депозитна функција)

АТМ Дуќан Велес

Велес

Банкомати
ул.Благој Ѓорев бр.42


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Дуќан Велес

Велес

Банкомати
АТМ Дуќан Велес
ул.Благој Ѓорев бр.42
Инфо
Дуќан Велес

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ВЕЛЕС

Велес

Банкомати
ул. Маршал Тито бр.1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Велес

Велес

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ВЕЛЕС
ул. Маршал Тито бр.1
Инфо
Велес

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ГОСТИВАР

Гостивар

Банкомати
ул. Илинденска бр. 109


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Гостивар

Гостивар

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ГОСТИВАР
ул. Илинденска бр. 109
Инфо
Гостивар

АТМ ЕКСПОЗИТУРА КОЧАНИ

Кочани

Банкомати
ул. Маршал Тито бр.45


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Кочани

Кочани

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА КОЧАНИ
ул. Маршал Тито бр.45
Инфо
Кочани

АТМ ЕКСПОЗИТУРА СТРУГА

Струга

Банкомати
ул. Маршал Тито 1/1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Струга

Струга

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА СТРУГА
ул. Маршал Тито 1/1
Инфо
Струга

АТМ Бутик за венчаници-Никифор

Прилеп

Банкомати
ул. Кузман Јосифоски бр.27


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Бутик за венчаници-Никифор

Прилеп

Банкомати
АТМ Бутик за венчаници-Никифор
ул. Кузман Јосифоски бр.27
Инфо
Бутик за венчаници-Никифор

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ПРИЛЕП

Прилеп

Банкомати
ул. Илинденска бр.1 влез 2


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Прилеп (со Менувачка и депозитна функција)

Прилеп

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ПРИЛЕП
ул. Илинденска бр.1 влез 2
Инфо
Прилеп (со Менувачка и депозитна функција)

АТМ ДЕБАР

Дебар

Банкомати
ул. 8-ми Септември бр. 1, Б4, влез 3


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Дебар

Дебар

Банкомати
АТМ ДЕБАР
ул. 8-ми Септември бр. 1, Б4, влез 3
Инфо
Дебар

АТМ ЕКСПОЗИТУРА ВИНИЦА

Виница

Банкомати
ул.Пионерска 2 бр.1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Виница

Виница

Банкомати
АТМ ЕКСПОЗИТУРА ВИНИЦА
ул.Пионерска 2 бр.1
Инфо
Виница

АТМ Берово

Берово

Банкомати
Ул. Маршал Тито бб


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Берово

Берово

Банкомати
АТМ Берово
Ул. Маршал Тито бб
Инфо
Берово

АТМ Пехчево

Пехчево

Банкомати
ул. Индустриска бр.19


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Пехчево

Пехчево

Банкомати
АТМ Пехчево
ул. Индустриска бр.19
Инфо
Пехчево

АТМ Катлановска Бања

Скопје

Банкомати
Катланово - Петровец


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Катлановска Бања

Скопје

Банкомати
АТМ Катлановска Бања
Катланово - Петровец
Инфо
Катлановска Бања

АТМ Хром

Скопје

Банкомати
ул. Кленоец бр.48, локал 1


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Хром

Скопје

Банкомати
АТМ Хром
ул. Кленоец бр.48, локал 1
Инфо
Хром

АТМ Млечен ресторан

Скопје

Банкомати
ул. Анкарска бр. 31


Работно време
Пон - Пет :
Саб :
Инфо
Млечен ресторан, спроти „Кафе Ли“

Скопје

Банкомати
АТМ Млечен ресторан
ул. Анкарска бр. 31
Инфо
Млечен ресторан, спроти „Кафе Ли“

ЦЕНТРАЛА

Скопје

Експозитури
ул. Македонија 9 – 11
+389 (0)2 3200 515
+389 (0)2 3200 500
Марија Петкова
marija.petkova@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:00 - 18:00
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
Централа

Скопје

Експозитури
ЦЕНТРАЛА
ул. Македонија 9 – 11
Инфо
Централа

БУЊАКОВЕЦ

Скопје

Експозитури
ул. Рајко Жинзифов  бр.18
+389 (0)2 3245 210

stefan.vangelski@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:30-16:30
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
Буњаковец

Скопје

Експозитури
БУЊАКОВЕЦ
ул. Рајко Жинзифов  бр.18
Инфо
Буњаковец

ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

Скопје

Експозитури
ул. Ѓорче Петров бр. 33
+389 (0)2 2050 514 


Работно време
Пон - Пет : 08:30-16:30
Саб : /
Инфо
Ѓорче Петров

Скопје

Експозитури
ЃОРЧЕ ПЕТРОВ
ул. Ѓорче Петров бр. 33
Инфо
Ѓорче Петров

БЕВЕРЛИ ХИЛС

Скопје

Експозитури
ул. Народен фронт бр.17
+389 (0)2 3225 991, 225 992
Владислав Мишев
vladislav.mishev@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:30-16:30
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
dame.jpg

Скопје

Експозитури
БЕВЕРЛИ ХИЛС
ул. Народен фронт бр.17
Инфо
dame.jpg

ЛЕПТОКАРИЈА

Скопје

Експозитури
Ул. Партизански одреди бр. 102-г
+389 (0)2 3074 750
Никола Линин
nikola.linin@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:30-16:30
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
ТЦ Лепокарија

Скопје

Експозитури
ЛЕПТОКАРИЈА
Ул. Партизански одреди бр. 102-г
Инфо
ТЦ Лепокарија

ЧАИР

Скопје

Експозитури
ул. Џон Кенеди бр.155
+389 (0)2 2601 013 
Наџира Усеин
nadira.usein@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:30-16:30
Саб : /
Инфо
Чаир

Скопје

Експозитури
ЧАИР
ул. Џон Кенеди бр.155
Инфо
Чаир

АВТОКОМАНДА

Скопје

Експозитури
Ул. Трифун Хаџи Јанев бр. 3
+389 (0)2 3173 593 
Марија Јаневска
marija.janevska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:30-16:30
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
Автокоманда

Скопје

Експозитури
АВТОКОМАНДА
Ул. Трифун Хаџи Јанев бр. 3
Инфо
Автокоманда

КИСЕЛА ВОДА

Скопје

Експозитури
Ул. Сава Ковачевиќ бр. 10
+389 (0)2 2720 750 
Даниела Герасимова
daniela.gerasimova@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:30-16:30
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
Кисела Вода

Скопје

Експозитури
КИСЕЛА ВОДА
Ул. Сава Ковачевиќ бр. 10
Инфо
Кисела Вода

ЈАНЕ САНДАНСКИ

Скопје

Експозитури
Бул. Јане Сандански бр. 113 б
+389 (0)2 2400 127
Соња Христовска
sonja.hristovska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:30-16:30
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
Јане Сандански

Скопје

Експозитури
ЈАНЕ САНДАНСКИ
Бул. Јане Сандански бр. 113 б
Инфо
Јане Сандански

ОХРИД

Охрид

Експозитури
ул.7ми Ноември бр.1
+389 (0)46 231 161
Александра Мицеска
aleksandra.miceska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:30-16:30
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
Охрид

Охрид

Експозитури
ОХРИД
ул.7ми Ноември бр.1
Инфо
Охрид

КИЧЕВО

Кичево

Експозитури
Бул. Ослободување бр.20
+389 (0)45 222 300
Јованка Лазаревска
jovanka.lazarevska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:30-16:30
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
Кичево

Кичево

Експозитури
КИЧЕВО
Бул. Ослободување бр.20
Инфо
Кичево

ШТИП

Штип

Експозитури
ул. Јосиф Ковачев бр.15
+389 (0)32 383 410 
Ели Черкезова Тасева
eli.cherkezova@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:30-16:30
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
Штип

Штип

Експозитури
ШТИП
ул. Јосиф Ковачев бр.15
Инфо
Штип

ГЕВГЕЛИЈА

Гевгелија

Експозитури
ул. Димитар Влахов бр. 7/3 
+389 (0)34 213 803
Илија Стојанов
ilija.stojanov@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:30-16:30
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
Гевгелија

Гевгелија

Експозитури
ГЕВГЕЛИЈА
ул. Димитар Влахов бр. 7/3 
Инфо
Гевгелија

КАВАДАРЦИ

Кавадарци

Експозитури
ул. Илинденска бр. 107
+389 (0)43 400 246
Јасминка Иванова
jasminka.ivanova@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:30-16:30
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
Кавадарци

Кавадарци

Експозитури
КАВАДАРЦИ
ул. Илинденска бр. 107
Инфо
Кавадарци

НЕГОТИНО

Неготино

Експозитури
ул. Страшо Пинџур бр. 2
+389 (0)43 365 178
Ристе Бојков
riste.bojkov@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:30-16:30
Саб : /
Инфо
Неготино

Неготино

Експозитури
НЕГОТИНО
ул. Страшо Пинџур бр. 2
Инфо
Неготино

КУМАНОВО

Куманово

Експозитури
ул. Моша Пијаде бр. 1-1, ТЦ Сума
+389 (0)31 411 833
Маја Георгиевска
maja.gorgievska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:30-16:30
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
Куманово

Куманово

Експозитури
КУМАНОВО
ул. Моша Пијаде бр. 1-1, ТЦ Сума
Инфо
Куманово

СТРУМИЦА

Струмица

Експозитури
бул. Маршал Тито бб
+389 (0)34 340 812
Катерина Дрвошанова
katerina.drvosanova@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:30-16:30
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
Струмица

Струмица

Експозитури
СТРУМИЦА
бул. Маршал Тито бб
Инфо
Струмица

БИТОЛА

Битола

Експозитури
ул. Маршал Тито бб
+389 (0)47 220 160, 220 170
Горан Петровски
goran.petrovski@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:30-16:30
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
Битола

Битола

Експозитури
БИТОЛА
ул. Маршал Тито бб
Инфо
Битола

ТЕТОВО

Тетово

Експозитури
ул. Илинденска бр. 1/1
+389 (0)44 353 700
Фљорин Идризи
florin.idrizi@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:30-16:30
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
Тетово

Тетово

Експозитури
ТЕТОВО
ул. Илинденска бр. 1/1
Инфо
Тетово

ВЕЛЕС

Велес

Експозитури
ул. Маршал Тито бр.1
+389 (0)43 212 177
Петре Димовски
petre.dimovski@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:30-16:30
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
Велес

Велес

Експозитури
ВЕЛЕС
ул. Маршал Тито бр.1
Инфо
Велес

ГОСТИВАР

Гостивар

Експозитури
ул. Илинденска бр. 109
+389 (0)42 221 613


Работно време
Пон - Пет : 08:30-16:30
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
Гостивар

Гостивар

Експозитури
ГОСТИВАР
ул. Илинденска бр. 109
Инфо
Гостивар

КОЧАНИ

Кочани

Експозитури
ул. Маршал Тито бр.45
+389 (0)33 270 611
Надица Димитриева
nadica.dimitrieva@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:30-16:30
Саб : /
Инфо
Кочани

Кочани

Експозитури
КОЧАНИ
ул. Маршал Тито бр.45
Инфо
Кочани

СТРУГА

Струга

Експозитури
ул. Маршал Тито 1/1
+389 (0)46 784 260, 786 260
Маја Стојаноска
maja.stojanoska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:30-16:30
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
Струга

Струга

Експозитури
СТРУГА
ул. Маршал Тито 1/1
Инфо
Струга

ПРИЛЕП

Прилеп

Експозитури
ул. Илинденска бр.1 влез 2
+389 (0) 48 400 115, 400 118
Марија Јорданова-Илијеска
marija.ilijeska@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:30-16:30
Саб : 09:00 - 13:00
Инфо
Прилеп

Прилеп

Експозитури
ПРИЛЕП
ул. Илинденска бр.1 влез 2
Инфо
Прилеп

ВИНИЦА

Виница

Експозитури
ул.Пионерска 2 бр.1
+389(0)33 444 496 ,444 497
Татјана Костадинова
tatjana.kostadinova@sparkasse.mk
Работно време
Пон - Пет : 08:30-16:30
Саб : /
Инфо
Виница

Виница

Експозитури
ВИНИЦА
ул.Пионерска 2 бр.1
Инфо
Виница