Пакет за млади

Опуштено со Fancy пакетот.

Зошто да бидам корисник на FANCY пакет за млади?

Затоа што сакате да сте во тренд, независни, да ја планирате својата иднина базирана на сопствени одлуки и да се посветите на она што ве прави среќни!

Со FANCY пакетот пред вас се отвораат многу нови можности и поволности, кои ќе ви дадат идеја како да ги организирате своето време и финансии, ќе ве доближат до она што го сакате и ќе ви ја овозможат слободата самостојно да ги планирате своите идни чекори.

Сите финансиски услуги на едно место:

sToken

Корисниците на пакетот за млади се ослободени од инцијалниот трошок за sToken апликација.

Дебитна картичка

Бесплатна дебитна картичка со можност за повлекување готовина без провизија од банкоматите членки на Групацијата.

СМС-известување

Добивајте СМС пораки за секој прилив на трансакциска сметка и за трансакции со платежни картички.

Денарска сметка

Без провизија за одржување во првата година.

Кредитни производи

Кредит за школување, кредитна картичка и дозволено пречекорување без провизија за одобрување и најповолна каматна стапка од 5,5% за првата година.

Трајни налози

Два трајни налога без надоместок во времетраење од една година.

Сега имате толку многу опции да бидете FANCY! Доколку сте на возраст од 18 до 26 години аплицирајте за пакетот во која било експозитура на „Шпаркасе Банка" или преку онлајн-барањето за користење услуги!

Документација