Image11 Сеп 2017

Адинг на SHARE Скопје, 2017

На 05 септември, во хотел Мериот се одржа меѓународниот форум на архитекти и инженери SHARE Скопје 2017.

Форумот беше организиран во соработка со Асоцијацијата на архитекти на Македонија, Асоцијација на архитекти на Косово, Албанската асоцијација на архитекти и во партнерство со Комората на архитекти во Бугарија.

Ни беше особено задоволство што нашата компанија имаше можност да биде дел од овој настан, а нашите инженери остварија контакт и консултации за нашите производи со колегите од Албанија, Косово и Македонија.

Во продолжение, неколку фотографии од настанот: