За нас

Сакаме да ви овозможиме најдобра услуга и најквалитетен производ. Вашето задоволство е нашата крајна цел.

Основни информации

Матичен број: 4558669
Трансакциска сметка: 250-0000000001-11
Даночен број: 4030993261735
SWIFT: INSBMK22

Седиште

Адреса: ул. „Македонија" 9-11, 1000 Скопје
e-mail: contact@sparkasse.mk
тел.: 00 389 2 3200 500
Интернет страница: www.sparkasse.mk
Facebook: www.facebook/SparkasseBankMakedonija

Податоци

Основање: 1992 година
Актива: 306,5 милиони евра
Сопственик: Steiermaerkische Sparkasse AG, Грац, Р. Австрија
Број на експозитури: 28
Број на банкомати: 52
Број на клиенти: 57 600
Број на вработени: 319


Податоците се однесуваат за состојбата на 31.12.2016 година.