Година
Сите
 • 2018 23 Февруари
  Соопштенија Отворена наградата за социјално претприемништво – Social Impact Award 2018
 • 2018 21 Февруари
  Известувања Релокација на Експозитура Тетово
 • 2018 31 Јануари
  Известувања ЗАТВОРАЊЕ НА ЕКСПОЗИТУРА ДЕБАР И АЕРОДРОМ
 • 2018 30 Јануари
  Известувања НАДГРАДБА НА СИСТЕМ (30.01.2018)
 • 2018 26 Јануари
  Известувања ИНТЕРВЈУ СО ЧЛЕН НА УО, Г-ДИН АЛВИН АЛИЧЕВИЌ
 • 2018 22 Јануари
  Известувања ДОДЕЛЕНА ГЛАВНАТА НАГРАДА ОД НАГРАДНАТА ИГРА „HAPPY MONDAY“ ЗА КОРИСНИЦИТЕ НА MASTERCARD ПЛАТЕЖНИТЕ
 • 2018 18 Јануари
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ - ВОДИЦИ
 • 2018 5 Јануари
  Известувања ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ - БАДНИК И БОЖИЌ
 • 2017 19 Декември
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ - ДЕВИЗНИ ИЗВОДИ
 • 2017 12 Декември
  Соопштенија ПАРТНЕРСТВО НА ЕБОР СО ШПАРКАСЕ БАНКА МАКЕДОНИЈА ВО ФИНАНСИРАЊЕ НА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ
 • 2017 7 Декември
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН
 • 2017 5 Декември
  Соопштенија ШПАРКАСЕ БАНКА МАКЕДОНИЈА ПРЕЗЕДЕ МЕРКИ ЗА ПРИЈАВЕНИТЕ СЛУЧАИ
 • 2017 24 Ноември
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕФУНКЦИОНИРАЊЕ НА АТМ-И
 • 2017 23 Ноември
  Соопштенија ДИРЕКТОР НА ДИРЕКЦИЈА ЗА УСЛУГИ СО ХАРТИИ ОД ВРЕДНОСТ
 • 2017 21 Ноември
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН
 • 2017 20 Ноември
  Соопштенија ШПАРКАСЕ БАНКА ПОСТАВИ НОВ БАНКОМАТ ВО НАСЕЛБА ХРОМ
 • 2017 6 Ноември
  Соопштенија HAPPY MONDAY - НАГРАДНА ИГРА НА ШПАРКАСЕ БАНКА
 • 2017 2 Ноември
  Соопштенија ИНФОРМАЦИЈА ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМОТ НА БАНКАТА
 • 2017 1 Ноември
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СМС НОТИФИКАЦИИ
 • 2017 31 Октомври
  Соопштенија НАГРАДИ ЗА УЧЕСНИЦИТЕ НА КОНКУРСОТ „ШТЕДИ, КРЕИРАЈ, ПОБЕДИ!“
 • 2017 27 Октомври
  Соопштенија КД ФОНДОВИ СО НОВА ДЕПОЗИТНА БАНКА - ШПАРКАСЕ БАНКА
 • 2017 24 Октомври
  Соопштенија НОВ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ ЗА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА ЗА КАРТИЧНО РАБОТЕЊЕ
 • 2017 20 Октомври
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН
 • 2017 11 Октомври
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН
 • 2017 6 Октомври
  Соопштенија SOCIAL IMPACT AWARD 2017
 • 2017 28 Септември
  Соопштенија Erste Investors’ Breakfast 2017
 • 2017 21 Септември
  Соопштенија ПРОЕКТОТ "РЕЦИКЛИРАЊЕ?! - КАЖИ ДА!" ПО ПЕТТИ ПАТ ГИ ДОДЕЛИ НАГРАДИТЕ ЗА НАЈДОБРИ УЧИЛИШТА
 • 2017 18 Септември
  Соопштенија АЛВИН АЛИЧЕВИЌ НОМИНИРАН ЗА ЧЛЕН НА УО ОДГОВОРЕН ЗА РИЗИЦИ И ОПЕРАЦИИ
 • 2017 7 Септември
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН
 • 2017 6 Септември
  Соопштенија ШПАРКАСЕ БАНКА ВО ШТИП, ОТСЕГА НА НОВА ЛОКАЦИЈА
 • 2017 4 Септември
  Соопштенија ШПАРКАСЕ БАНКА И КНИЖАРНИЦАТА АЛБИ СО ПОДАРОЦИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ
 • 2017 1 Септември
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН
 • 2017 25 Август
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН
 • 2017 1 Август
  Соопштенија ИНФОРМАЦИЈА ЗА ИЛИНДЕН
 • 2017 27 Јули
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ - ЕКСПОЗИТУРА ДЕБАР
 • 2017 25 Јули
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ - РЕЛОКАЦИЈА НА ЕКСПОЗИТУРА ШТИП
 • 2017 19 Јули
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ ЗА ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО
 • 2017 5 Јули
  Соопштенија S-BANKING НОВА МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА ЗАЕДНО СО УНИКАТНАТА ОПЦИЈА „СЛИКАЈ И ПЛАТИ“!
 • 2017 23 Јуни
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН
 • 2017 1 Јуни
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН
 • 2017 26 Мај
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ - ЕКСПОЗИТУРА ГЕВГЕЛИЈА
 • 2017 23 Мај
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН
 • 2017 4 Мај
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО
 • 2017 28 Април
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН
 • 2017 27 Април
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИСПЛАТА НА ПЕНЗИИ
 • 2017 13 Април
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ - ВЕЛИГДЕН
 • 2017 7 Април
  Соопштенија СМС ИЗВЕСТУВАЊЕ - НОВА УСЛУГА ОД ШПАРКАСЕ БАНКА
 • 2017 4 Април
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ ЗА ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО
 • 2017 29 Март
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ ЗА ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО
 • 2017 22 Март
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ
 • 2017 21 Март
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ
 • 2017 16 Март
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ
 • 2017 28 Февруари
  Соопштенија НОВА АТРАКТИВНА ПОНУДА ЗА СТАНБЕН КРЕДИТ
 • 2017 24 Февруари
  Соопштенија ОТВОРАЊЕ НА НАГРАДАТА ЗА СОЦИЈАЛНО ПРЕТПРИЕМНИШТВО
 • 2017 20 Јануари
  Соопштенија ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИТЕ ОД ШПАРКАСТИЧНАТА НАГРАДНА ИГРА
 • 2017 18 Јануари
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН
 • 2017 13 Јануари
  Соопштенија ШПАРКАСТИЧНА НАГРАДНА ИГРА - ДОБИТНИЦИ НА НАГРАДИ
 • 2017 9 Јануари
  Соопштенија Известување за клиенти - Проблем со напојувањето на електрична енергија
 • 2017 9 Јануари
  Соопштенија НОВА ДИРЕКЦИЈА ЗА УСЛУГИ СО ХАРТИИ ОД ВРЕДНОСТ
 • 2016 30 Декември
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ
 • 2016 29 Декември
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ
 • 2016 29 Декември
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРИ
 • 2016 7 Декември
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН
 • 2016 2 Декември
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ
 • 2016 24 Ноември
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ
 • 2016 22 Ноември
  Соопштенија КХВ ИЗДАДЕ ОДОБРЕНИЕ НА ШПАРКАСЕ БАНКА ЗА УЧЕСТВО НА ПАЗАРОТ НА ХАРТИИ ОД ВРЕДНОСТ
 • 2016 1 Ноември
  Соопштенија ШПАРКАСТИЧНА НАГРАДНА ИГРА
 • 2016 31 Октомври
  Соопштенија ЕКСПОЗИТУРА НА ШПАРКАСЕ БАНКА МАКЕДОНИЈА НА НОВА ЛОКАЦИЈА ВО ОХРИД
 • 2016 25 Октомври
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ
 • 2016 25 Октомври
  Соопштенија ПЕНЗИЈА НА 1-ВИ, НОВ ПАКЕТ ЗА ПЕНЗИОНЕРИ НА ШПАРКАСЕ БАНКА
 • 2016 21 Октомври
  Соопштенија ИНФОРМАЦИЈА ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН - ДЕН НА РЕВОЛУЦИОНЕРНАТА БОРБА
 • 2016 18 Октомври
  Соопштенија ИНФОРМАЦИЈА ЗА РЕЛОКАЦИЈА НА ЕКСПОЗИТУРА ОХРИД
 • 2016 10 Октомври
  Соопштенија ИНФОРМАЦИЈА ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН - 11ТИ ОКТОМВРИ
 • 2016 3 Октомври
  Соопштенија СТУДЕНТИТЕ ИЗБРАА! ШПАРКАСЕ БАНКА - ОМИЛЕНА БАНКА!
 • 2016 2 Октомври
  Соопштенија НАГРАДЕН КОНКУРС НА ШПАРКАСЕ БАНКА И КОЛИБРИ
 • 2016 30 Септември
  Соопштенија БИЗНИС ИДЕЈАТА „СЛУШНИ СЛИКА“ ПОБЕДНИК НА НАГРАДАТА ЗА СОЦИЈАЛНО ПРЕТПРИЕМНИШТВО
 • 2016 29 Септември
  Соопштенија ERSTE INVSTORS' BREAKFAST – КОНФЕРЕНЦИЈА ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ЕРСТЕ БАНКА И ШПАРКАСЕ БАНКА МАКЕДОНИЈА
 • 2016 20 Септември
  Соопштенија СОРАБОТКА УКЛО - ШПАРКАСЕ БАНКА
 • 2016 19 Септември
  Соопштенија ПАКОМАК И ШПАРКАСЕ БАНКА ЧЕТВРТА ГОДИНА ПО РЕД ГИ НАГРАДУВА ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА КОИ СЕ ГРИЖАТ ЗА ПОЧИ
 • 2016 12 Септември
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА 12-ТИ СЕПТЕМВРИ - КУРБАН БАЈРАМ
 • 2016 7 Септември
  Соопштенија ИНФОРМАЦИЈА ЗА 8-МИ СЕПТЕМВРИ - ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА
 • 2016 7 Септември
  Соопштенија УГД И ШПАРКАСЕ БАНКА ЈА ОФИЦИЈАЛИЗИРАА СОРАБОТКАТА
 • 2016 8 Август
  Соопштенија ДА ПОМОГНЕМЕ ЗАЕДНО!
 • 2016 15 Јули
  Соопштенија ШПАРКАСТИЧНО ПАТУВАЊЕ, ЕКСКЛУЗИВЕН НАСТАН НА ШПАРКАСЕ БАНКА
 • 2016 8 Јули
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ
 • 2016 4 Јули
  Соопштенија ИНФОРМАЦИЈА ЗА РАМАЗАН БАЈРАМ
 • 2016 28 Јуни
  Соопштенија ДЕПОЗИТ ПО ВИДУВАЊЕ ЗА ФИЗИЧКИ ЛИЦА
 • 2016 25 Јуни
  Соопштенија ДОНАТОРСКА АКЦИЈА ВО СОС ДЕТСКО СЕЛО
 • 2016 22 Јуни
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ
 • 2016 21 Јуни
  Соопштенија РЕЛОКАЦИЈА НА ЕКСПОЗИТУРА ПРИЛЕП
 • 2016 16 Јуни
  Соопштенија ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДУХОВДЕН
 • 2016 3 Јуни
  Соопштенија ИНТЕРВЈУ - САВА ДАЛБОКОВ
 • 2016 2 Јуни
  Соопштенија ШПАРКАСЕ БАНКА ДЕЛ ОД ИНИЦИЈАТИВАТА ЗА ОПРЕМУВАЊЕ НА ДЕТСКА СОБА НА КЛИНИКАТА ЗА РАДИОЛОГИЈА И ОНКОЛ
 • 2016 1 Јуни
  Соопштенија ШПАРКАСЕ БАНКА ГО ЗГОЛЕМИ УДЕЛОТ ВО МАКЕДОНСКА БЕРЗА И ЦДХВ
 • 2016 1 Јуни
  Соопштенија ШПАРКАСЕ БАНКА СО ИЗНЕНАДУВАЊЕ ЗА МАТУРАНТИТЕ И ПОЛУМАТУРАНТИТЕ ОД ДОМОТ ЗА ДЕЦА БЕЗ РОДИТЕЛИ 11-ТИ
 • 2016 23 Мај
  Соопштенија ИНФОРМАЦИЈА ЗА СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ
 • 2016 19 Мај
  Соопштенија ОТВОРЕНА НОВА ЕКСПОЗИТУРА ВО ВИНИЦА
 • 2016 12 Мај
  Соопштенија ИНФОРМАЦИЈА ЗА ДИГИТАЛНО ПОТПИШУВАЊЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ
 • 2016 28 Април
  Соопштенија ИНФОРМАЦИЈА ЗА НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ - ВЕЛИГДЕН
 • 2016 23 Април
  Соопштенија ШПАРКАСЕ БАНКА ЈА ОБЈАВИ НОВАТА ПЛАТФОРМА ЗА КОРПОРАТИВНА ОПШТЕСТВЕНА ОДГОВОРНОСТ SPARKASSE LIFE
 • 2016 20 Април
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМ
 • 2016 14 Април
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НАДГРАДБА НА СИСТЕМОТ ЗА ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО
 • 2016 1 Март
  Соопштенија СО ПАКЕТОТ GO4 HOME ДО ВАШИОТ НОВ ДОМ!
 • 2016 16 Февруари
  Соопштенија НАГРАДА ЗА СОЦИЈАЛНО ПРЕТПРИЕМНИШТВО 2016 (Social Impact Award)
 • 2016 5 Февруари
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РЕЛОКАЦИЈА НА ЕКСПОЗИТУРА СТРУГА
 • 2016 21 Јануари
  Соопштенија НОВИТЕТ ОД ШПАРКАСЕ БАНКА И ВИНЕР ЛАЈФ
 • 2016 18 Јануари
  Соопштенија ИНФОРМАЦИЈА ЗА НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ - БОГОЈАВЛЕНИЕ (ВОДИЦИ)
 • 2016 18 Јануари
  Соопштенија СТИПЕНДИЈА „BEST OF SOUTH EAST“
 • 2016 5 Јануари
  Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ - БАДНИК И БОЖИЌ