Image

Hidroizolimi i nyjeve sanitare

Te hapësirat, të cilat kanë kontakt të drejtpërdrejtë me ujë dhe lagështirë (banja, nyje sanitare, kuzhina) funksionaliteti dhe mirëmbajtja janë primare për jetë të shëndoshë dhe norm...

Më shumë
Image

Hidroizolim të terracës së kalueshme të pullazit dhe ballkonit

Konstruksionet e rrafshëta të pullazeve dhe ballkoneve paraqesin elemente të objektit të cilat janë më së shumti të ekspozuara në ndikesa të jashtme atmosferike. Varësisht nga nevojat, pullazet e rrafsh&eum...

Më shumë

Best Buy Award 2017/18 për Ading në lëminë e Hidroizolimeve

Për here të dytë Adung fitoi më shumë vota nga pjesëmarrësit në hulumtimin &nbs...

Prezantime profesionale të inxhinierëve të kompanisë Ading gjatë Simpoziumit të 17-të të ShKNM

Simpoziumi i 7-të i Shoqatës së konstruktuesve ndërtimor të Maqedonisë (ShKNM) u mbajt pr...

Ading në SHARE Shkup, 2017

Më 05 shtator, në hotelin Meriot u mbajt forumi ndërkombëtar i arkitektëve dhe inxhinierë...

Dita familiare për ditëlindjen e 48-të të Ading-ut

Tradicionalisht, në fund të muajit Maj, e festojmë ditëlindjen e Ading-ut. Sivjet 48-të dit&eu...

PUBLIC CALL FOR SHAREHOLDERS 2017

To the shareholders of ADING AD Business System for Production, Application and Sale of Chemical Materials for Construc...