Super S - потрошувачки кредит

Кога се сака, се се може!


S-Banking

Апликација за мобилно банкарство


Брз потрошувачки кредит

Најбрзо до 100.000 МКД

  • фиксна каматна стапка за целиот период
  • брзо и едноставно одобрување
  • без обврска за префрлување на платата

Твојот нов дом, тоа си ти!

Станбен кредит потвоја мера.


Имаме се што Ви е потребно

Соопштенија Отворена наградата за социјално претприемништво – Social Impact Award 2018 ... Повеќе
23-02-2018
Известувања Релокација на Експозитура Тетово ... Повеќе
21-02-2018
Известувања ЗАТВОРАЊЕ НА ЕКСПОЗИТУРА ДЕБАР И АЕРОДРОМ ... Повеќе
31-01-2018
Известувања НАДГРАДБА НА СИСТЕМ (30.01.2018) ... Повеќе
30-01-2018
Известувања ИНТЕРВЈУ СО ЧЛЕН НА УО, Г-ДИН АЛВИН АЛИЧЕВИЌ ... Повеќе
26-01-2018
Известувања ДОДЕЛЕНА ГЛАВНАТА НАГРАДА ОД НАГРАДНАТА ИГРА „HAPPY MONDAY“ ЗА КОРИСНИЦИТЕ НА MASTERCARD ПЛАТЕЖНИТЕ ... Повеќе
22-01-2018
Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ - ВОДИЦИ ... Повеќе
18-01-2018
Известувања ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ - БАДНИК И БОЖИЌ ... Повеќе
05-01-2018
Соопштенија ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КЛИЕНТИ - ДЕВИЗНИ ИЗВОДИ ... Повеќе
19-12-2017
Соопштенија ПАРТНЕРСТВО НА ЕБОР СО ШПАРКАСЕ БАНКА МАКЕДОНИЈА ВО ФИНАНСИРАЊЕ НА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ ... Повеќе
12-12-2017

Курсна листа

КуповенПродажен

Е-Банкарство

Електронско банкарство за правни лица

Заинтересирани сте за производи и услуги за физички лица? Физички лица